fbpx
I want to create a happier world by helping people to create their own happiness.

Hoe zijn 0 – 4 – 15 – 25 – 33 – 47 en 120 met elkaar verbonden?

Voor mij zijn het ‘life defining moments’. Levensbepalende momenten. Hoezo 120? Nou, ik blitz maar vast even in dat ik heel oud word 🙂

Dit soort momenten heb jij ook vast. Momenten waarop het leven je op een ander spoor zet. Of je terugduwt waar je vandaan kwam.

Een van die momenten was toen ik 25 was. Ik vroeg aan mijn vader: “papa, wat is reiki precies?” Daar begon het grote pad naar persoonlijke ontwikkeling. Door de vraag die ik stelde werd ik in een wereld opgenomen waarin ik me thuis voelde. Ik werd er ontroerd, geraakt en blij van. En ik wilde meer. Dat laatste is nooit meer over gegaan.

Op 33-jarige leeftijd kwam ik mezelf goed tegen. Burnout luidde het vonnis. Een modern verzamelwoord voor het feit dat je lichaam zegt: “STOP!” Ik had paniekaanvallen, reed gevaarlijk auto omdat ik me niet meer kon concentreren, had huilbuien als watervallen en was de onredelijkheid zelve.

Gelukkig had ik hulptroepen om me heen. De dokter voor de formele weg en een spiritueel genezer en een regressietherapeut voor de werkelijke oplossing. Het klinkt zweverig, maar aan deze laatste twee had ik veel meer dan aan de huisarts.

Nu ben ik 50 en heb ik zeventien jaar extra levenslessen, cursussen en trainingen gevolgd. Bij Madan Kataria in India, bij Tony Robbins in Londen en de USA en bij vele anderen.

Een paar diploma’s om een idee te geven. Business University Graduate. Master SoulKey Therapeut. Master Hypnotherapeut. International Certified Hypnotherapy trainer.

Kenmerkend voor mij zijn mijn ongeduld (erfenis van mijn moeder) en mijn hang naar persoonlijke ontwikkeling (erfenis van mijn vader). Ik wil graag dat het snel, effectief én leuk is. Een probleem is geen probleem maar is de oplossing van iets anders. Ik houd van een positieve en krachtige benadering.

Mijn werk draait om persoonlijke ontwikkeling. Zo loopt zakelijk en privé altijd door elkaar. Blij ben ik met Martin, sinds drie en een half jaar de liefde van mijn leven. Hij snapt dat, is relaxed en ook bij hem loopt de hele boel door elkaar.

Leren doe ik niet alleen van leraren maar ook van de mensen om me heen. Zoals van mijn dochter. Wat ik vooral van haar kan leren is doorzettingsvermogen. Het duurt soms een behoorlijk poosje. Of lang. Maar wat ze wil gaat ze halen. Omdat ze het wil.

Ik houd van snelheid, directheid, resultaat en geen gezeur. To the point, helder en zinvol. Ik wil geen afhankelijkheid en wil mensen zelf de touwtjes weer in handen geven. In de kicks komt dit terug. Net als in de lachworkshops die ik geef voor de Lachwinkel en de trainingen voor OneDayResults. Net als in mijn sessies.

Wil je een kickass coachingssessie klik dan hier voor het intakeformulier >>